• Standaard header

Nieuws

 • Doorsporten met Coronamaatregelen... Hoe doen we dat?

  Onze anti-corona maatregelen  Bij Witteborg Sport nemen we de maa...

  Lees meer
 • Start nieuwe sportseizoen!

  Vanaf maandag 17 augustus gaan alle jeugd- en volwassenlessen weer van start

  Lees meer
 • Astrid Witte

  Naast het lesgeven voor Witteborg Sport is Astrid ook projectleider en coördinator.

  Lees meer
Meer nieuws

Algemene voorwaarden Volwassenen

Voorwaarden volwassenen Witteborg Sportvanaf juli 2020

Nieuwe deelnemers kunnen meedoen met een gratis proefles Bootcamp, Freerunnen, Piloxing of Zumba Fitness.
Een Jumping proefles kost € 15,-. Een proefles is vrijblijvend.

Inschrijving kan op elk gewenst moment voor een Kennismakingsabonnement Jumping, 3-, 12- of 24 Maandenabonnement door inlevering van het ingevulde inschrijfformulier, uiterlijk op de tweede les. Via deze website kun je je online aanmelden of via een papieren formulier dat je via mail of op de les kunt krijgen.
Het Kennismakingsabonnement Jumping is ideaal om te proberen hoe je het vindt, maar pas bij het 3-Maandenabonnement kun je voelen wat sporten echt voor je doet! Na de eerste 3 maanden per maand opzegbaar en geeft daardoor veel flexibiliteit. Wisselen van lesdag, lessoort of leslocatie is in overleg mogelijk.
Een 12- of 24 Maandenabonnement is voordeliger dan een 3-Maandenabonnement en duurt ten minste een kalenderjaar.
Alhoewel… je mag in beide gevallen ook na 3 maanden (of na 12 maanden) je abonnement beëindigen, wanneer je het verschil met het 3-Maandenabonnement bijbetaalt. Daarvoor hoef je alleen binnen de derde of twaalfde maand je uit te schrijven via de website en volgt verrekening met de volgende lesgeldbetaling.
Inschrijven voor meer lessen maakt je abonnement nog voordeliger!

Indien je een les mist, mag je die in overleg inhalen op een andere locatie. Kijk voor info over het actuele lesaanbod op www.witteborgsport.nl/lesrooster
Communicatie over de lessen; uitval, extralessen e.d. gaat via de eigen Whatsappgroep.

De lessen worden in alle schoolweken aangeboden; bij ziekte/bijzondere omstandigheden kan 1 les vervallen per half jaar; indien lesgever langer dan 1 lesweek geen les kan geven en niet voor vervanging kan zorgen, wordt op een ander moment de gemiste les ingehaald. Al naar gelang de groepsgrootte is uitbreiding of samenvoeging mogelijk.

In de kleine schoolvakanties zijn er geregeld gratis extra lessen, Bonuslessen; vraag ernaar!
In de zomervakantie is intekenen voor het Zomerrooster mogelijk, afhankelijk van de belangstelling. Voor de speciale lessen in de zomervakantie wordt een apart bedrag aan lesgeld gevraagd.
De contributie voor het 3-, 12- en 24 Maandenabonnement is berekend over 40 schoolweken, betaalbaar in 12 maandelijkse termijnen. In de vakanties betaal je dus door. Lesgeld wordt automatisch geïncasseerd.

Bij elk 3-, 12- of 24 Maandenabonnement wordt maandelijks vooraf geïncasseerd. Wanneer je het niet eens bent met een afboeking, heb je 8 weken de tijd om de overboeking terug te vragen bij je bank.  Indien incasseren niet lukt, wordt kosteloos een 2e poging gedaan; lukt de 2e incasso ook niet, dan volgt een nota met € 10,- administratiekosten.

Het Kennismakingsabonnement Jumping wordt met een betaalverzoek betaald en eindigt automatisch.
Opzegging van het 3-, 12 of 24 Maandenabonnement gaat schriftelijk: via afmeldformulier op de website of per mail naar administratie@witteborgsport.nl.  Het abonnement eindigt dan aan zo spoedig mogelijk; naar keus met bijbetaling. Je ontvangt een bevestiging per mail. Na de eerste 12 maanden kun je maandelijks opzeggen. Het abonnement eindigt dan een kalendermaand later, al dan niet met bijbetaling.  Bijzondere gevallen, verhuizing of langdurige ziekte: graag van tevoren overleggen!
Opzegging kan alleen worden afgehandeld als al het verschuldigde lesgeld is betaald.

Nieuws

 • Doorsporten met Coronamaatregelen... Hoe doen we dat?

  Onze anti-corona maatregelen  Bij Witteborg Sport nemen we de maa...

  Lees meer
 • Start nieuwe sportseizoen!

  Vanaf maandag 17 augustus gaan alle jeugd- en volwassenlessen weer van start

  Lees meer
 • Astrid Witte

  Naast het lesgeven voor Witteborg Sport is Astrid ook projectleider en coördinator.

  Lees meer
Meer nieuws